Logo Medisch Pedicure Rosmalen

Wratten behandeling CryoPen

Vrijwel iedereen weet wat wratten zijn. Deze ruw aanvoelende knobbeltjes komen vooral voor op de handen en onder de voetzool, maar ook elders op het lichaam bij zowel kinderen als volwassenen.

De nieuwste technologie om wratten effectief te behandelen is met de CryoPen. Met de komst van deze pen kunnen wratten nu snel en succesvol worden verwijderd tot op de millimeter nauwkeurig.

De wrattenbehandeling is ook zeer geschikt voor kinderen. Zij zijn vaak angstig en durven niet naar de huisarts. De pedicure is dan laagdrempelig en bij Medisch Pedicure Rosmalen wordt extra aandacht besteed om het zo leuk mogelijk te maken. Voor meer informatie, kijk op onze kinderpagina.

Wat is CryoPen?

Cryotherapie met de CryoPen is een algemeen erkende methode voor het behandelen van wratten. Door bevriezing vindt weefselbeschadiging plaats, het bevroren huiddeel sterft af en wordt vervangen door nieuwe gezonde huid.

Er is geen nazorg nodig want er ontstaan geen blaren of wonden.
Meestal volstaan 2 tot 3 behandelingen om een succesvol resultaat te bereiken.

Professionele wratbehandeling

Om succesvol wratten te behandelen moet er in de meeste gevallen eerst eelt worden verwijderd.

Bij Medisch Pedicure Rosmalen zal eerst al het overtollige eelt verwijderd worden en vervolgens zal de wrat behandeld worden met de cryopen.

Wilt u meer weten over snel en effectief wratten verwijderen met de CryoPen of wilt u een afspraak maken dan bent u van harte welkom.