Afspraak maken

Specialisaties

Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van ingroeiende nagels, de behandeling van schimmelnagels en het behandelen van risicovoeten. Daarnaast hebben wij veel ervaring met angstpatiënten en mensen met een beperking.

Behandeling
ingroeiende nagel

Een ingroeiende nagel kan een zeer pijnlijk probleem zijn. Het is dan ook belangrijk om zo snel mogelijk te gaan behandelen. Over het algemeen kan een ingroeiende nagel goed behandeld worden. Lees verder...

Behandeling
schimmelnagel

Een schimmelnagel komt vaak voor. Mensen schamen zich vaak voor hun aangetaste nagel(s). Wat de oorzaak van je schimmelnagel is, is meestal niet duidelijk. Het heeft niets te maken met een slechte hygiëne.
Het is belangrijk om een schimmelnagel te behandelen. Het is namelijk een besmettelijke aandoening en gaat nagenoeg nooit vanzelf over. Lees verder...

Behandeling
risicovoet

Van een risicovoet wordt gesproken wanneer er, ten gevolge van een ziekte of andere oorzaken, een verhoogd risico aanwezig is op complicaties tijdens een voetbehandeling. Denk hierbij aan diabetes, reuma, ouderdom, verlammingen en spasticiteit. Lees verder...We zijn trots op de waardering van onze klanten. Klik op 'Bekijk alles' om de reviews te lezen.